Vláknina

Dělí se na dva typy, a sice na rozpustnou a nerozpustnou. Rozpustná vláknina je lepkavá hmota, která se rozpouští. Najdeme je například v otrubách, jablcích a fazolích. Nerozpustná vláknina je hmota, která sice není rozpustná ve vodě, ale vodu dokáže absorbovat. Nachází se v ovoci, zelenině nebo otrubách. Pomáhá v prevenci střevních obtíží. Rozpustná vláknina je potřebná ke snižování hladiny krevního cholesterolu. Vláknina je v těle velmi důležitá pro celkový dobrý stav těla a její zařazení do suplementace je velmi prospěšné.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení