Sladidla a dochucovadla, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Xylitol neboli březový cukr je látka, která se běžně vyskytuje i v lidském těle. Má nižší kalorický obsah než cukr a přitom velice podobné chuťové vlastnosti. Velice rychle se...
Himalájská sůl získaná v unikátním prostředí asijských velehor poskytuje skvělou chuť hodící se k mnoha syrovým i vařeným pokrmům, ale také množství minerálů a stopových prvků,...
Kokosový cukr je kompletně přírodní a nerafinovaný. Získává se z květů kokosových palem – květ se otevře, odebere se tekutý nektar, který je na vzduchu vysušen a krystalizován....
Lahodně chutnající kečup se dá vytvořit i v BIO kvalitě bez všech chemických dochucovadel a konzervantů, které najdete u konkurenčních výrobků v klasických obchodech. BIO kečup...
Prášek se získává ze sušených drcených plodů stromu Pouteria Lucuma, který roste v Andách. Jeho ovoce je známo jako „Zlato Inků“. Je ideální alternativou k jiným sladidlům, má...